Yoia lesrooster

Voor het lesrooster gebruiken we Fitmanager. Zo kun je zelf gemakkelijk via de website of de FitmanagerApp lessen boeken en je abonnement beheren in je eigen persoonlijke omgeving. Je gebruikt je Fitmanageraccount ook voor het boeken en betalen van losse cursussen, workshops, specials en XL-lessen. Deze zijn niet inbegrepen in de abonnementen.

Je vindt het lesrooster onderaan deze pagina. Lees eerst de informatie goed door.

Informatie Corona

Lessen online en in de studio

September – december: Kies zelf online of in de studio

Omdat niet iedereen naar de studio kan of wil komen, zijn alle studio-lessen, met uitzondering van de stoelyoga op vrijdag en de zwangerschapsyoga, via een live-stream te volgen. De link voor deze lessen en voor de Zoom-only les op zondagochtend is altijd dezelfde:

LINK: https://zoom.us/j/93972182456?pwd=bmVsdjM4UE5TdklGN1dXQVZhZ0cxZz09
MEETING ID: 939 7218 2456
WW: YoiaZoom

Op dinsdagavond is er een Zoom-only les van Romanie om 20.45u. Hiervoor is de Zoomlink:
LINK: zoom.us/j/94740472687
ID: 947 4047 2687
WW: YoiaZoom

Bij de Zoom-only lessen zijn er geen deelnemers in de yogastudio en is meer interactie in de les mogelijk dan bij een reguliere live-stream. Ook al volg je de les via live-stream, we blijven de voor Yoia kenmerkende dialoog met onze cursisten belangrijk vinden. Als je na een live-streamles vragen hebt, een ervaring hebt gehad die je wilt delen of twijfels ergens over hebt, neem dan contact op via info@yoia.nl of een WhatsApp naar 0615201835. De docent zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Aanmelden voor de lessen

Aanmelden voor de lessen gaat via Fitmanager. Je ziet in het rooster de keuze tussen de live-stream of studio les. Let op goed op welke les je selecteert. Is een studio-les volgeboekt, zet je zelf dan op de wachtlijst en zet je notificaties op je telefoon aan als je de app gebruikt. Zo krijg je een berichtje als er een plek vrijvalt, die je vervolgens kunt claimen.

Einde van dit jaar stopt Fitmanager en wij zijn gedwongen over te stappen naar een nieuw lessen-, leden- en administratiesysteem. Wij zullen overstappen naar Virtuagym en dit gebeurt naar verwachting in oktober. Je ontvangt hierover tijdig informatie en wij doen er alles om de overlast hiervan voor jou tot een minimum te beperken.

Veiligheid in de studio

In de studio zijn verdere maatregelen getroffen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In de ontvangstruimte beneden zijn de meubels zo verplaatst dat zitten op 1,5m van elkaar beter mogelijk is. Dit van belang voor de opleidingsdagen. Na onze reguliere lessen schenken we nog altijd geen thee. Wel kun je er terecht voor de aanschaf van thee en yoga (gerelateerde) artikelen.

Naast de goede mogelijkheden voor ventilatie die we al hadden, heb ik voor de beide zalen een luchtreinigingsinstallatie aangeschaft met verschillende filters, waaronder een HEPA-filter, koolstoffilter en cluster ionisator die zorgt voor schone lucht.

De verdere praktische regels blijven van kracht:

 • De studio is 10 minuten voor aanvang open.
 • Bij de entree van de studio wordt gevraagd of jij en/of je huisgenoten geen corona-gerelateerde klachten hebben (triage). Blijf bij twijfel over klachten thuis.
 • De docent kan bij twijfel de toegang weigeren. Je dient je bij dit besluit neer te leggen.
 • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en neem je de regels t.a.v. looproute en afstand in acht.
 • Neem zo min mogelijk persoonlijke dingen mee naar de studio. Jassen, schoenen en persoonlijke bezittingen stop je in een tas die je op de gang achterlaat. Tussen de tassen laat je voldoende ruimte.
 • Er liggen matten klaar in de zaal. Je kunt hier je eigen mat overheen leggen of een handdoek meenemen om er over heen te leggen. Na afloop van de les maak je de mat schoon.
 • Wil je gebruik maken van props (meditatiekussen, bolsters, bankjes) leg dan een eigen handdoek hier over heen.
 • Na de les wordt de ruimte goed geventileerd.

Lesrooster van deze week:

Abonnementen & Prijzen

Yoia is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ben je aanvullend verzekerd dan is het mogelijk dat jouw ziektekostenverzekeraar (een deel van) de lessen vergoed. Je kunt direct een abonnement, losse (proef)les of 10-rittenkaart kopen via Fitmanager:

Groot abonnement

59per maand
 • Onbeperkt alle lessen volgen

Klein abonnement

41per maand
 • 1 les per week
 • *meest gekozen*

10-rittenkaart

112,50
 • 12 weken geldig

2 Proeflessen

12,50
 • Volg 2 lessen in 1 week

Losse les (niet-leden)

12,50
 • Online te boeken

Losse les (leden)

10,00
 • Online te boeken

Live Online Yogales

10
 • Online te boeken

“Yoga heeft mij meer rust gegeven. Ik kan ook drukke dagen beter aan en zit lekkerder in mijn vel. “

Lid van Yoia

“Ik heb elke week enorm veel zin om weer op mijn matje te zitten, bij te komen van de dag, en met aandacht met mijn lichaam bezig te zijn. “

Lid van Yoia