Yoia lesrooster

Voor het lesrooster gebruiken we Virtuagym. Zo kun je zelf gemakkelijk via de website of de Virtuagym App lessen boeken en je abonnement beheren in je eigen persoonlijke omgeving. Je gebruikt je account ook voor het boeken en betalen van losse cursussen, workshops, specials en XL-lessen. Deze zijn niet inbegrepen in de abonnementen.

Je vindt het lesrooster onderaan deze pagina. Lees eerst de informatie goed door.

Informatie Corona

Lesrooster van deze week:

Informatie online lessen

Reguliere lessen

Voor alle yogalessen, m.u.v. de zwangerschapsyoga zijn de inloggegevens als volgt:
LINK: https://zoom.us/j/96981200248?pwd=QWRxYkk3MUVYTU9oWXVkTWw2V3hmZz09
MEETING ID: 969 8120 0248
WW: YoiaZoom

Dinsdagavondmeditatie

LINK: https://zoom.us/j/94740472687?pwd=aUhicDczb1ZaSW8rd3ZUU21nZ1o3Zz09
MEETING ID: 94740472687
WW: YoiaZoom

Zwangerschapsyoga

LINK: Launch Meeting – Zoom
MEETING ID: 917 1997 7523
WW: YoiaZwayo

Als je na een live-streamles vragen hebt, een ervaring hebt gehad die je wilt delen of twijfels ergens over hebt, blijf dan nog even in de Zoom als iedereen uitlogt of neem contact op via info@yoia.nl of een WhatsApp naar 0615201835. De docent zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Aanmelden voor de lessen

Aanmelden voor de lessen gaat via Virtuagym. Je ziet in het rooster de keuze tussen de live-stream of studio les. Let op goed op welke les je selecteert. Is een studio-les volgeboekt, zet je zelf dan op de wachtlijst en zet je notificaties op je telefoon aan als je de app gebruikt. Zo krijg je een berichtje als er een plek vrijvalt, die je vervolgens kunt claimen.

Veiligheid in de studio

In de studio zijn verdere maatregelen getroffen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In de ontvangstruimte beneden zijn de meubels zo verplaatst dat zitten op 1,5m van elkaar beter mogelijk is. Dit van belang voor de opleidingsdagen. Na onze reguliere lessen schenken we nog altijd geen thee. Wel kun je er terecht voor de aanschaf van thee en yoga (gerelateerde) artikelen.

Naast de goede mogelijkheden voor ventilatie die we al hadden, heb ik voor de beide zalen een luchtreinigingsinstallatie aangeschaft met verschillende filters, waaronder een HEPA-filter, koolstoffilter en cluster ionisator die zorgt voor schone lucht.

De verdere praktische regels blijven van kracht:

  • De studio is 10 minuten voor aanvang open.
  • Bij de entree van de studio wordt gevraagd of jij en/of je huisgenoten geen corona-gerelateerde klachten hebben (triage). Blijf bij twijfel over klachten thuis.
  • De docent kan bij twijfel de toegang weigeren. Je dient je bij dit besluit neer te leggen.
  • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en neem je de regels t.a.v. looproute en afstand in acht.
  • Neem zo min mogelijk persoonlijke dingen mee naar de studio. Jassen, schoenen en persoonlijke bezittingen stop je in een tas die je op de gang achterlaat. Tussen de tassen laat je voldoende ruimte.
  • Er liggen matten klaar in de zaal. Je kunt hier je eigen mat overheen leggen of een handdoek meenemen om er over heen te leggen. Na afloop van de les maak je de mat schoon.
  • Wil je gebruik maken van props (meditatiekussen, bolsters, bankjes) leg dan een eigen handdoek hier over heen.
  • Na de les wordt de ruimte goed geventileerd.

Abonnementen & Prijzen

Yoia is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ben je aanvullend verzekerd dan is het mogelijk dat jouw ziektekostenverzekeraar (een deel van) de lessen vergoed. Je kunt direct een abonnement, losse (proef)les of 10-rittenkaart kopen via Virtuagym:

Koop direct je les of abonnement via Virtuagym

“Yoga heeft mij meer rust gegeven. Ik kan ook drukke dagen beter aan en zit lekkerder in mijn vel. ”

Lid van Yoia

“Ik heb elke week enorm veel zin om weer op mijn matje te zitten, bij te komen van de dag, en met aandacht met mijn lichaam bezig te zijn. ”

Lid van Yoia