Zaalverhuur in Schiedam

Onze yogaschool bevindt zich in het prachtige monumentale Pand Paulus aan één van de mooiste, stilste grachten in het centrum van Schiedam. Onze ruimtes zijn ook te huur voor cursussen, activiteiten en lessen.

Voor de verhuur werken we bij voorkeur samen met vaste partners die regelmatig terugkeren of op een vaste dag en tijd ruimte huren. Zij bieden activiteiten aan die passend en aanvullend zijn op de activiteiten van Yoia. De huurders komen op vrijwillige basis minimaal twee keer per jaar samen om van elkaar te leren, elkaar te inspireren. Samen kijken we naar en werken we aan een pand dat voor alle gebruikers een prettige werkomgeving is.

Bij belangstelling voor ruimte kun je contact opnemen met Romanie Graumans via info@yoia.nl. Zij kan jou informeren over de actuele tarieven en beschikbaarheid, afhankelijk van jouw wensen en eisen. Het is fijn als je in de mail al kunt toelichten waarvoor je de ruimte wilt huren, voor hoeveel personen, wat je nodig hebt aan faciliteiten, datum, tijd en eventuele frequentie.

Indien aan beiden kanten mogelijkheid is voor samenwerking vindt er altijd klik-gesprek plaats waarin ook de praktische zaken rondom het huren van ruimte worden besproken.