Yoga Personal Training, Coaching & Guidance

Wil je een keer bepaalde zaken specifiek en met persoonlijke aandacht oefenen? Wil je liever niet trainen in een groep? Liever thuis dan op de studio? Heb je specifieke klachten waar je aan wilt werken? Zit in je een bepaalde levensfase die je moeilijk valt en waarbij je steun zoekt? Wil je een eigen oefenschema voor thuis?

Dan is mogelijk om een of meerdere privélessen te boeken in de vorm van yogales of yogatherapie. Voor het volgen van deze lessen vindt altijd een telefonische intake gesprek plaats om de les op maat te kunnen maken. Tijdens de intake verkennen we jouw vraag en verwachtingen van de PT. In de yogatherapie sessies gebruiken we met behulp van hatha yoga het lichaam als ingang om blokkades op te sporen, inzicht te krijgen en op te lossen of verminderen. We maken in de sessie gebruik van hatha en jnana yoga-oefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen, stilzitten en dialoog. De lessen kunnen variëren in lengte en opzet, afhankelijk van de specifieke wensen.

Deze lessen kosten 75 euro per uur per persoon en worden gegeven door Romanie. Volg je deze lessen met twee personen, dan zijn de kosten 45 euro per persoon per uur. Worden de lessen op locatie gegeven, dan worden reiskosten en reistijdvergoeding in overleg bepaald. Het is mogelijk om deze lessen in het Engels te geven. Voor informatie en aanmelden mail je jouw vraag/vragen en gegevens naar Romanie op info@yoia.nl. Zij neemt dan contact met jou op.