Yoga Personal Training, Coaching & Guidance (YPT)

Heb je specifieke klachten waar je aan wilt werken? Zit in je een bepaalde levensfase die je moeilijk valt en waarbij je steun zoekt? Wil je een eigen oefenschema voor thuis? Wil je een keer bepaalde zaken specifiek en met persoonlijke aandacht oefenen? Wil je liever niet trainen in een groep? Liever thuis dan op de studio?

Dan is mogelijk om een of meerdere privélessen te boeken in de vorm van yogales of yogatherapie. Voor het volgen van deze lessen vindt altijd een telefonische intake gesprek plaats om de les op maat te kunnen maken. Tijdens de intake verkennen we jouw vraag en verwachtingen van de YPT.

Inhoud YPT
In de yogatherapie sessies gebruiken we met behulp van hatha yoga het lichaam als ingang om blokkades op te sporen, inzicht te krijgen en op te lossen of verminderen. Naast gebruik van traditionele hatha en jnana yoga-oefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen, stilzitten en dialoog wordt ook gebruik gemaakt van moderne oefeningen vanuit Somatic Experiencing, TRE, tapping, Embodied Movement en wordt gewerkt met de wetenschappelijke inzichten vanuit de Polyvagaal Theorie. De lessen kunnen variëren in lengte en opzet, afhankelijk van de specifieke wensen.

Over de docent
De YPT lessen worden gegeven door Romanie Graumans, yogadocent, oprichter van Yoia en directeur en hoofddocent van Samsara Yoga Opleidingen. De ruim 20 jaar rijke yogakennis en -ervaring, meer dan duizend uur scholing en studie bij diverse nationale en internationale leraren op het vlak van yoga, ademwerk en lichaamswerk, zet de graag in in op maat sessies. Vanuit de overtuiging dat je goed bent zoals je bent, met alles wat je met je meebrengt, helpt Romanie je leren voelen, vrijer te bewegen, dichter bij jezelf te komen en in vanuit ontspanning en innerlijke harmonie verbinding maken met de wereld om je heen.

Praktische informatie
Deze lessen kosten 75 euro per uur per persoon. Volg je deze lessen met twee personen, dan zijn de kosten 45 euro per persoon per uur. Worden de lessen op locatie gegeven, dan worden reiskosten en reistijdvergoeding in overleg bepaald. Het is mogelijk om deze lessen in het Engels te geven. Voor informatie en aanmelden mail je jouw vraag/vragen en gegevens naar Romanie op info@yoia.nl. Zij neemt dan contact met jou op.