Heb je last van lage rugklachten? Een verslapte buik of herstellende van een buikoperatie? Ben je pas bevallen? Heb je ongemakken of klachten met betrekking tot urineverlies, ontlasting, potentie of seksualiteit? Wil je meer contact leggen met de dragende basis van je (fysieke en emotionele) lichaam?

De cursus Buik, Rug en Bekkenyoga is een cursus waarin wordt gewerkt aan rompstabiliteit: een goede balans tussen spanning en ontspanning van de rug- en buikspieren. Er wordt aandacht gegeven aan het gezond functioneren van de bekkenbodem en het balanceren van het zenuwstelsel en hervinden van de rust en basis in je zelf.

Het effect van de cursus wordt sterk beïnvloedt door de mate waarin oefeningen thuis gedaan worden.

Een cursus duurt 6 lessen van vijf kwartier die om de week gegeven worden op dinsdagavond van 20.45u tot 22.00u en kost 120 euro. Je kunt de cursus meerdere keren volgen.

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door vierjarige yogadocentenopleiding, studeerde af op het onderwerp Postnatale Yoga en volgende de erkende specialisaties Zwangerschapsyoga en Herstel je spierkracht in bekkenbodem met behulp van spierketens en diafragma’s. Hierdoor is vergoeding van verzekering in sommige gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

De huidige cursus is vol. De dat voor de nieuwe cursus zijn:
– 17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 7 en 21 maart 2023 (VOL)
– 28 maart, 11 en 25 april, 9 en 23 mei en 6 juni 2023

Als je interesse of vragen hebt, stuur dan een berichtje naar info@yoia.nl
Voor aanmeldingen klik je hier om in de webshop te komen en je aan te melden voor de curus.