ma 3 jan t/m ma 31 jan | elke werkdag | 12.00-12.30u | Online via Zoom

Na het succes van de Yoia Online Yoga Breaks in december 2021 is dit initiatief – dat tot stand kwam met behulp van de gemeente Schiedam – verlengd in verband met de voortdurende lockdown. Ruim 150 deelnemers sloten in december het gratis abonnement af. Dagelijks volgden tussen de 15 en 25 deelnemers een half uur thuis of op hun werkplek de yogales.

Heb jij ook behoefte aan een pauze tijdens het thuiswerken, thuis lesgeven, thuis studeren of thuis zitten? Log dan elke werkdag naar keuze van maandag 3 januari tot en met maandag 31 januari in voor een break. Verbind je in een half uurtje met je lijf, je hoofd en je hart en met jouw familie, vrienden, collega’s en anderen op afstand.

We doen eenvoudige oefeningen die gericht zijn op losmaken en bewustwording en oefeningen voor veelvoorkomende rug-, nek- en schouderklachten, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Ervaring met yoga is niet nodig, yogakleding en bezit van yoga-attributen is ook niet nodig. Alle oefeningen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd in staande, zittende (ook op een stoel) of liggende houding.

De lessen vinden plaats via Zoom. Als je mee wilt doen dan zorg je dat je de app van Zoom geïnstalleerd hebt op je computer, laptop, telefoon of tablet. Ook kun je Zoom via internet benaderen. Test voorafgaand aan de les of je microfoon en je speaker het doen.

Meedoen

STAP 1: Ga naar https://yoia.virtuagym.com/webshop/ Kies voor Yoia Online Yoga Break. Klik op Bekijk. Dit abonnement is gratis en geeft je de mogelijkheid om de hele periode in te schrijven op de yoga breaks. Deze stap doe je of je nu wel of geen lid bent van Yoia. De reguliere abonnementen en strippenkaart geven geen toegang tot de breaks.

STAP 2: Vul jouw gegevens in in de omgeving van Yoia/Virtuagym en doorloop de gevraagde stappen. Dit is het leden, lessen en administratiesysteem waarmee wij werken. Deze gegevens vormen jouw account bij Yoia.

STAP 3: Ga naar http://www.yoia.nl/lesrooster of download de oranje Virtuagym app op je telefoon. Log in op jouw account en boek de Yoia Online Yoga Breaks op de dagen naar keuze. Het aanmelden voorafgaand aan de les is voor ons belangrijk. Voor de docent is het fijn om te weten hoeveel mensen er in de les zitten. Daarnaast is het voor de verantwoording van de subsidie voor ons belangrijk het aantal deelnemers te kunnen registreren.

STAP 4: Op de dag van de yoga break log je 10 minuten voor aanvang in via:

LINK: https://zoom.us/j/96981200248?pwd=QWRxYkk3MUVYTU9oWXVkTWw2V3hmZz09
MEETING ID: 969 8120 0248
WW: YoiaZoom

Je wacht tot de host (de docent) je toelaat tot de meeting (de online yogales). En aan het einde van de les kun je weer uitloggen van Zoom. Je gebruikt voor alle yogabreaks dezelfde Zoomlink.

Docenten
De lessen worden verzorgd door wisselende yogadocenten van Yoia en (oud)studenten van Samsara Yoga Docentenopleiding.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het aanmelden bij Yoia of de lessen? Mail ons dan op info@yoia.nl.

Wat als de Yoia Online Yoga Breaks zijn afgelopen?
Het abonnement voor de Yoia Online Yoga Break loopt automatisch af op na de les op 31 december. Je zit dus nergens aan vast voor daarna. Je kunt jouw account in ons systeem behouden. Zo kun je in de toekomst (of nu al naast de online breaks) lessen, workshops en cursussen bij Yoia volgen. Je kunt ook jouw account zelf verwijderen uit ons systeem. Dan ontvang je in de toekomst ook geen mail meer van ons.

Had jij in december al een gratis abonnement afgesloten, dan hebben we dit abonnement automatisch voor je verlengt. Je hoeft je dan alleen nog maar aan te melden voor de lessen die je mee wilt doen.