Omschrijving
Heb je al enige ervaring met yoga en wil jij je eigen beoefening of jouw lessen verdiepen door het toepassen van flow? Dan is deze workshop echt iets voor jou. In de hatha yoga flow, ook wel vinyasa flow genoemd, beoefen je met behulp van een combinatie van adem- en bewegingstechnieken een actieve, dynamische vorm van yoga.

Tijdens deze dag kun je deze yogavorm op verantwoorde, prettige wijze verkennen. Gedurende de dag is voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke vragen en het delen van ervaringen.

De vorm en opbouw van de flow yoga nodigen uit tot de ervaring van meer balans en bewegingsruimte. Na afloop van de dag zul je geïnspireerd naar buiten gaan met meer kennis over de verschillende elementen binnen flow yoga en begrip van hun samenhang. Vol vertrouwen en rust kun je aan iedere flow yoga-groepsles deelnemen, groeit je eigen veilige yogabeoefening en/of jouw manier van lesgeven.

Opbouw
De dag bestaat uit drie opbouwende dagdelen van elk 90 minuten, die in samenhang andere accenten van vinyasa flow yoga verkennen en is als volgt opgebouwd:
11:00-12:30u     Getting to know Yoga Flow
12.30-13.15u     Lunch (zelf meenemen)
13:15-14:45u     Finding your rhythm in Yoga Flow
14.45-15.00u     Pauze
15.00-16.30u     Growing Awareness in Yoga Flow
16.30-17.00u     Afronding en seva (karma yoga): samen opruimen, schoonmaken en vertrek

Over de docent
De workshops worden gegeven door Mathilda Bezemer, een ervaren yogadocente en gediplomeerd fitness trainer met een gedegen kennis van anatomie, adem en beweging. Ze deelt met enthousiasme graag haar ervaring en reikt je technieken aan die jou in je kracht laten staan.

Praktische informatie
De workshops vindt plaats op zondag 20 mei en gaat door bij minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

Uitwisseling: 90,00 euro per persoon.
Inclusief gebruik van aanwezige yogamatten, hulpmiddelen & thee. Binnen de workshops wordt altijd zorgvuldig gewerkt binnen de eigen mogelijkheden en grenzen. Het is niet mogelijk een gedeelte van de dag te volgen

Aanmelden
De workshop wordt zowel aangeboden vanuit Yoia als van Samsara. Je kunt je aanmelden via het rooster en de Virtuagym app. Ben je nog geen lid van Yoia, meld je dan eerst aan voor een VG-account. Virtuagym is Yoia’s administratiesysteem. Mocht je hier niet uitkomen of heb je andere vragen, mail gerust info@yoia.nl. Wij helpen je graag verder.  Heb je inhoudelijke vragen over de workshops, neem dan contact op met Mathilda via 06 19808198.