Vakantieperiode: iets minder bereikbaar

Om een beetje bij te komen van het afgelopen hectische jaar zijn we in de periode van 19 juli tot en met 31 augustus wat minder goed bereikbaar. Kijk hieronder hoe en wanneer je ons het beste kunt bereiken.

Antwoord op je mail
Mails beantwoorden we op dinsdag en donderdag.
Berichten worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

Proefles
Heb je interesse in yogalessen? Kijk eens op onze website bij de omschrijvingen van de verschillende yogalessen en check in het rooster welke lessen wanneer worden gegeven. Maak een Virtuagym-account aan op onze website en boek direct 2 proeflessen in 1 week voor 12,50 euro. Voel je welkom!

Zwangerschapsyoga
De lessen zwangerschapsyoga starten weer op donderdag 2 september. Er zijn nog een paar plaatsen in de groep. Je kunt je al aanmelden voor een cursus door lid te worden via site, een Virtuagym account aan te maken en de cursus te kopen. Wij zorgen er na onze vakantie voor dat jouw lescredits op de goede datum staan.

Acute vraag
Heb je een vraag die niet kan wachten? Een dringend probleem met de aan- of afmelding van een les via Virtuagym? Dan kun je een WhatsApp of SMS sturen naar Anouk op 0648967138. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor nu wensen we je een mooie zomer, fijne lessen en een goede gezondheid.
Namens het hele team
Hartelijke groet
Romanie Graumans