Ons team

Onze docenten hebben meerjarige opleidingen gevolgd, volgen jaarlijks bijscholingen en hebben een jarenlange eigen practice opgebouwd.

  • Jarenlange ervaring

  • Professioneel opgeleid

  • Gecertificeerd

Romanie Noordegraaf Yogastudio Yoia Schiedam

Voor mij zorgt yoga ervoor dat ik me lichter en vrijer voel. Het geeft me rust, vertrouwen en de mogelijkheid om dingen te accepteren zoals ze zijn. Door yoga kan ik liefde geven en ontvangen en voel ik mij in verbinding met mijzelf en de wereld om me heen.

Romanie Graumans

Yoia is opgericht door Romanie Graumans. Romanie rondde haar erkende yogadocentenopleiding af bij Samsara Yogadocenten Opleiding en specialiseerde zich daarbij in zwangerschapsyoga en yoga na de bevalling. Na haar opleiding vulde zij dit aan met een grote verscheidenheid aan trainingen en retraites door internationale docenten in traditionele hatha yoga, iyengar, prana flow, meditatie en werd geïnitieerd in de kriya yoga.

Naast haar wekelijkse lessen geeft Romanie workshops, lessen en lezingen bij bedrijven en instellingen, begeleidt zij mensen op individuele basis en was zij actief op het Europese Yoga Congres in 2017. Ook in 2020 zal zij onderdeel uit maken van het programma in Zinal, Zwitserland. In verschillende yoga-media verschijnen regelmatig artikelen van haar hand.

Romanie is directeur van de vierjarige yogadocentenopleiding Samsara en geeft lessen binnen deze opleiding en in diverse bijscholingen en specialisaties.

Onze leraren

Lees meer over de docenten, hun expertise en welke lessen ze bij Yoia geven.

Rianne Collignon

Rianne geeft wekelijks de (milde) hatha yoga, stoelyoga en restorative yoga. Ze heeft zich gespecialiseerd in yoga voor senioren, restorative yoga en prana flow.

Cees Diele

Cees geeft wekelijkse hatha yogales waarin hij op praktische wijze zijn kennis en inzicht vanuit de chakrafilosofie integreert.

Romanie Graumans

Romanie geeft wekelijks traditionele hatha yoga, pranayama en meditatielessen en regelmatig verdiepende workshops en cursussen.

Bart van Haaff

Bart geeft les vanuit de benadering dat verstilling te vinden is in fysiek intens werk in de yoga houdingen. De lessen zijn pittig maar toegankelijk. Er is aandacht voor techniek en een goede ademhaling.

Kim Elberse

De zwangerschapsyogalessen van Kim zijn gericht op een ontspanning en bewuste zwangerschap en bevalling voor zowel de zwangere als de partner. Ook geeft zij yin yoga, waarbij veel aandacht is voor de innerlijke wereld en de processen die zich tijdens de houdingen ontvouwen

Kimberlij Hermeler Yoia Yoga

Kimberlij Hermeler

Kimberlij geeft restorative yoga met aandacht voor je innerlijke wereld. Vanuit ontspanning laat zij je contact maken met je gevoelswereld om balans te vinden in je geest, lichaam en ziel.

Siranouch Kalousdian

Siranouch geeft de wekelijks rustige en toegankelijke hatha yogalessen die vaak opgebouwd zijn rondom een thema.

Jojanneke van der Noordt

De zwangerschapsyogalessen van Jojanneke zijn gericht op een ontspannen beleving van de zwangerschap en voorbereiding op de bevalling voor zwangeren en hun partners. Afhankelijk van de groep kan zij ook in het Engels lesgeven.

Michael Numan

Michael geeft op dinsdagavond de fysieke, technische en uitdagende yogalessen gebaseerd op de moderne yogavormen Ashtanga en Iyengar.

Martijn Visser

Martijn is docent Iyengar, Ashtanga en Yin Yoga en is gespecialiseerd in verschillende vormen van ademtherapie. Hij heeft veel ervaring in yoga voor mensen met psychische klachten en traumatische ervaringen.

Invaldocenten

Vera Schelberg Yoia Yoga

Vera Schelberg

Vera richt zich in haar yogalessen op het laten stromen van de energie waarbij creativiteit, dansende elementen, toelaten en loslaten vanuit diverse yogahoudingen een belangrijke rol spelen. Naast yogadocent is zij natuurvoedingskok en coach.

Bertine Vermeer Yoia Yoga

Bertine Vermeer

Bertine gebruikt tijdens haar lessen creatieve, intuïtieve flows op muziek. Haar lessen zijn tegelijk rustig en intensief, geïnspireerd op de Prana Yoga Flow.