Ons team

Onze docenten hebben meerjarige opleidingen gevolgd, volgen jaarlijks bijscholingen en hebben een jarenlange eigen practice opgebouwd.

  • Jarenlange ervaring

  • Professioneel opgeleid

  • Gecertificeerd

Romanie Noordegraaf Yogastudio Yoia Schiedam

Voor mij zorgt yoga ervoor dat ik me lichter en vrijer voel. Het geeft me rust, vertrouwen en de mogelijkheid om dingen te accepteren zoals ze zijn. Door yoga kan ik liefde geven en ontvangen en voel ik mij in verbinding met mijzelf en de wereld om me heen.

Romanie Graumans

Yoia is opgericht door Romanie Graumans. Romanie rondde haar erkende yogadocentenopleiding af bij Samsara Yogadocenten Opleiding en specialiseerde zich daarbij in zwangerschapsyoga en yoga na de bevalling. Na haar opleiding vulde zij dit aan met een grote verscheidenheid aan trainingen en retraites door internationale docenten in traditionele hatha yoga, iyengar, prana flow, meditatie en werd geïnitieerd in de kriya yoga.

Romanie geeft binnen Yoia workshops, lessen en lezingen en begeleidt mensen op individuele basis. Romanie was actief op het Europese Yoga Congres in 2017 en 2021, schrijft regelmatig voor verschillende yoga-media, verzorgt de stoelyogalessen met live muziek in Theater aan de Schie en workshops, lezingen en presentaties op scholen, instellingen en bedrijven.

Romanie is tevens directeur van de vierjarige VYN-erkende yogadocentenopleiding Samsara en geeft lessen binnen deze opleiding en in diverse bijscholingen en specialisaties.

Lees meer over ons team, onze expertise en wie welke lessen bij Yoia geeft.

Bart van Haaff

Bart geeft les vanuit de benadering dat verstilling te vinden is in fysiek intens werk in de yoga houdingen. De lessen zijn pittig maar toegankelijk. Er is aandacht voor techniek en een goede ademhaling.

Cees Diele

Cees geeft wekelijkse hatha yogales waarin hij op praktische wijze zijn kennis en inzicht vanuit de chakrafilosofie integreert. Naast zijn lessen bij Yoia is ook tevens docent bij Samsara Yoga Docentenopleiding.

Davina Martley

In haar hatha yogalessen maak je met zachte aandacht contact met wat er is in het moment, de beweging, houding of stilte zodat er ruimte kan ontstaan om lichter en bewuster te Zijn.

Gabrielle Barros Martins

Gabrielle verbind je met je authentieke adem zonder ademtechnieken maar door middel van beweging. Een bijzondere ontdekkingsreis.

.

Laura Post

Laura geeft wekelijks zachte hatha yogalessen waarin de zorg voor jezelf centraal staat. Zij nodigt je uit om te ervaren waar voor jou de balans ligt tussen in- en ontspanning en hoe jij je lichaamsbewustzijn kunt vergroten door rustig en zacht te bewegen met aandacht voor de adem en respect voor je eigen grenzen.

.

Lisanne Minnaard

Lisanne geeft de live online yogalessen én is coördinator en steun en toeverlaat bij Yoia. Zij beantwoordt de mails en regelt de praktische zaken rondom de lessen, cursussen en abonnementen en beheert de Virtuagym omgeving.

Marieke Viskaal

Marieke geeft klassieke hatha yogales waarbij je oefent in het vinden van het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. Elke zorgvuldig opgebouwde houding wordt eerst dynamisch en dan statisch uitgevoerd met concentratie op de adem(beweging). De oefeningen variëren van eenvoudig tot uitdagend.

Marloes Loeve

Marloes geeft wekelijks hatha en yin yoga gericht op ontspanning van lichaam en (denk)geest, met aandacht voor de ademhaling en in contact zij: n met jezelf en dat wat je daarbij ontmoet. Daarnaast geeft zij Ayurvedische consulten en behandelingen in de praktijk bij Yoia. Info: infinitecosmosyoga.nl

.

Melanie Ortega

Melanie geeft milde hatha yoga en stoelyogalessen. Tijdens deze lessen is er aandacht voor de adembeweging, ontspanning en het ervaren van het lichaam. Daarnaast geeft zij samen met Romanie de zwangerschapsyogalessen.

Michael Numan

Michael geeft op dinsdagavond de fysieke, technische en uitdagende yogalessen gebaseerd op de moderne yogavormen Ashtanga en Iyengar.

Romanie Graumans

Romanie geeft op regelmatige basis traditionele hatha yoga, pranayama en meditatielessen en regelmatig verdiepende workshops en cursussen.

Chris Sauer

Met zijn achtergrond in martial arts en animal flow combineert Chris zijn lessen tot een speelse en uitdagende yogaflow met aandacht voor de adem en verstilling.

.

Vera Schelberg Yoia Yoga

Vera Schelberg

Vera richt zich in haar yogalessen op het laten stromen van energie, verstillen, toelaten en loslaten vanuit diverse yogahoudingen. Naast yogadocent is zij natuurvoedingskok en coach met praktijk in Yoia.

Invaldocenten

Marc van Heijningen

Marc geeft hatha yogalessen waarin hij je uitnodigt om steeds weer nieuwe aspecten van jezelf te ontdekken. Met zijn zorgzame karakter en humor draagt hij zijn liefde voor yoga over.

.

Mathilda Bezemer

Mathilda is een zeer ervaren docent die op plezierige wijze les geeft vanuit de traditie van yoga en mindfulness. In haar speels opgebouwde flow lessen combineert zij dit graag met haar hedendaagse kennis over fitness.

Bertine Vermeer Yoia Yoga

Bertine Vermeer

Bertine gebruikt tijdens haar lessen creatieve, intuïtieve flows op muziek. Haar lessen zijn tegelijk rustig en intensief, geïnspireerd op de Prana Yoga Flow.