Ons team

Onze docenten hebben meerjarige opleidingen gevolgd, volgen jaarlijks bijscholingen en hebben een jarenlange eigen practice opgebouwd.

  • Jarenlange ervaring

  • Professioneel opgeleid

  • Gecertificeerd

Romanie Noordegraaf Yogastudio Yoia Schiedam

Voor mij zorgt yoga ervoor dat ik me lichter en vrijer voel. Het geeft me rust, vertrouwen en de mogelijkheid om dingen te accepteren zoals ze zijn. Door yoga kan ik liefde geven en ontvangen en voel ik mij in verbinding met mijzelf en de wereld om me heen.

Romanie Noordegraaf.

Yoia is opgericht door Romanie Noordegraaf. Romanie rondde haar erkende yogadocentenopleiding af bij Samsara Yoga Opleiding en specialiseerde zich daarbij in zwangerschapsyoga en yoga na de bevalling. Na haar opleiding vulde zij dit aan met een grote verscheidenheid aan trainingen en retraites door internationale docenten in traditionele hatha yoga, iyengar, prana flow, meditatie en werd geïnitieerd in de kriya yoga.

Naast haar wekelijkse lessen geeft Romanie workshops, lessen en lezingen bij bedrijven en instellingen, begeleidt zij mensen op individuele basis en was zij actief op het Europese Yoga Congres in 2017. Ook in 2019 zal zij onderdeel uit maken van het programma in Zinal, Zwitserland. In verschillende yoga-media verschijnen regelmatig artikelen van haar hand.

Romanie is mede-directeur bij Samsara de vierjarige yogadocentenopleiding en geeft lessen binnen deze opleiding en in diverse bijscholingen en specialisaties.

Onze leraren

Lees meer over de docenten, hun expertise en welke lessen ze bij Yoia geven.

Rianne Collignon

Rianne geeft wekelijks de (milde) hatha yoga, stoelyoga en restorative yoga. Ze heeft zich gespecialiseerd in yoga voor senioren, restorative yoga en prana flow.

Cees Diele

Cees geeft wekelijkse hatha yogales waarin hij op praktische wijze zijn kennis en inzicht vanuit de chakrafilosofie integreert.

Michael

Michael geeft tweewekelijks de fysieke, technische en uitdagende yogalessen gebaseerd op de moderne yogavormen Ashtanga en Iyengar.

Romanie Noordegraaf

Romanie geeft wekelijks traditionele hatha yoga en meditatielessen, de cursus zwangerschapsyoga en regelmatig workshops en cursussen.

Siranouch

Siranouch geeft de wekelijks rustige en toegankelijke hatha yogalessen die vaak opgebouwd zijn rondom een thema.