Wil je verder verdiepen in yoga?

Ben je nieuwsgierig wat yoga nog meer kan betekenen voor je? Wil je je begrip en beoefening van yoga vergroten, yoga integreren in je leven of er misschien wel les in gaan geven?

Kijk dan eens op de website van Samsara, neem de brochure door en meld je vrijblijvend aan voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek met Romanie via romanie@samsara.nl of voor één van de open avonden.

Yogaopleiding Schiedam

Samsara is een van de oudste yogaopleidingen van Nederland en is ook gevestigd in Pand Paulus. Romanie, de oprichter van Yoia, is tevens directeur en docent van deze opleiding. Samsara biedt een yogabasisjaar voor persoonlijke verdieping, een VYN-erkende 200u opleiding tot yoga-instructeur en een 300u verdiepingsopleiding om VYN/EYU-erkend 500u yogadocent te worden. Het totale curriculum is een zeer volledig programma waarbij je alle aspecten van de yoga uitvoerig bestudeert, beoefent en integreert. De basis van de opleiding ligt in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor wie dit wil is de opleiding geschikt om yoga te combineren met werk of om zelfstandig yoga-instructeur of docent te worden.

Samsara is lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland en voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese Yoga Unie.