Wil je verder verdiepen in yoga?

Ben je nieuwsgierig wat yoga nog meer kan betekenen voor je? Wil je je begrip en beoefening van yoga vergroten, yoga integreren in je leven of er misschien wel les in gaan geven?

Kijk dan eens op de website van Samsara, neem de brochure door en meld je vrijblijvend aan voor de open avond op vrijdagavond 1 april 2022

Yogaopleiding Schiedam

Samsara is een van de oudste yogaopleidingen van Nederland en is ook gevestigd in Pand Paulus. Romanie is directeur en docent van deze opleiding. De opleiding bestaat uit een 200u basisopleiding en een 300u verdiepingsopleiding . Het totale curriculum is een zeer volledig programma waarbij je alle aspecten van de yoga uitvoerig bestudeert, beoefent en integreert. De opleiding is geschikt voor mensen die yogadocent willen worden maar ook voor diegene die zich persoonlijk willen ontwikkeling met behulp van van yoga.

Samsara is lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland en voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese Yoga Unie.

De opleiding start in september. Om je vrijblijvend te oriënteren kun je een open dag/avond bezoeken of een persoonlijk gesprek aanvragen met Romanie via romanie@samsara.nl.