Verder verdiepen in yoga?

Geprikkeld en geïnspireerd door yoga? Wil je meer yoga in je leven? Meer weten over de geschiedenis? De adem, de houdingen, anatomie en filosofie? Schrijf je in voor een persoonlijk basisjaar bij Samsara Yoga Docentenopleiding. Deze verdiepende ontdekkingsreis duurt 22 zaterdag in de periode van september 2023 tot en met juni 2024. Daarna kun je doorstromen naar een tweede jaar waarmee je desgewenst 200u yoga-instructeur kunt worden. Na het derde en vierde jaar kun je afstuderen als 500u allround VYN/EYU yogadocent. Dit hoeft natuurlijk niet. Veel studenten volgende opleiding voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig wat yoga nog meer kan betekenen voor je? Er zijn een aantal online informatieavonden en live open dagen:

  • Woensdag 25 januari        19.30-21.30u     Online informatiebijeenkomst via Zoom
  • Woensdag 22 maart          10.00-12.00u     Online informatiebijeenkomst via Zoom
  • Zaterdag 1 april                  11.00-16.00u     Live open dag met informatie en lessen in Schiedam
  • Zondag 11 juni                   10.00-12.00u     Online informatiebijeenkomst via Zoom
  • Woensdag 23 augustus    19.30-21.30u      Online informatiebijeenkomst via Zoom
  • Zondag 10 september       11.00-16.00u     Live open dag met informatie en lessen in Schiedam

Wil je een online open avond of een open dag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar romanie@samsara.nl. Je ontvangt dan de studiegids en de link of praktische informatie voor je bezoek. Je kunt ook een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek plannen met Romanie.

Yogaopleiding Schiedam

Samsara is een van de oudste yogaopleidingen van Nederland en is ook gevestigd in Pand Paulus. Romanie, de oprichter van Yoia, is tevens directeur en docent van deze opleiding. Samsara biedt een yogabasisjaar voor persoonlijke verdieping, een VYN-erkende 200u opleiding tot yoga-instructeur en een 300u verdiepingsopleiding om VYN/EYU-erkend 500u yogadocent te worden. Het totale curriculum is een zeer volledig programma waarbij je alle aspecten van de yoga uitvoerig bestudeert, beoefent en integreert. De basis van de opleiding ligt in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor wie dit wil is de opleiding geschikt om yoga te combineren met werk of om zelfstandig yoga-instructeur of docent te worden.

Samsara is lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland en voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese Yoga Unie.