19-21 april | Yoia organiseert in samenwerking met Samsara een heerlijk weekend op een prachtige plek vol gezonde voeding en yoga. Ga jij met ons mee?

Ben je toe aan een weekend vol yoga en meditatie? Een weekend ontladen, uitrusten en opladen? Aan tijd voor jezelf of juist om met elkaar te verbinden? Dan is dit weekend iets voor jou.

Programma
Tijdens het weekend worden yoga- en meditatielessen ondersteund door lichte, helende en reinigende maaltijden met als doel – samen en alleen – de wisselwerking tussen beweging, ontspanning en ondersteunende voeding te ervaren. Dit weekend wordt gewerkt vanuit het thema Ontkiemen wat past binnen de tijd van het jaar.

Door de persoonlijke aandacht is er (waar mogelijk en passend) ruimte om het programma van het weekend aan te passen aan de wensen en behoeften binnen de groep. Het weekend wordt gehouden in een prachtige, natuurlijke omgeving waarbij er ’s morgens, in de middag en in de avond lessen zijn. Er is ruimte voor rust en eigen invulling door middel van wandelen, lezen. Je slaapt op een, twee of vier persoonskamer.

Docenten
Romanie Graumans, directeur en yogadocent Yogastudio Yoia en Samsara Yoga Docentenopleiding
Vera Schelberg, natuurvoedingsdeskundige, coach en yogadocent Vera Training & Coaching

Data en locatie
Vrijdag 19 april 17.00 (aankomst) t/m zondag 21 april 2024 14.00u (vertrek)

Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
7107 AD Winterswijk Kotten

Maaltijden
Tijdens het weekend zijn de maaltijden vegetarisch en overwegend plantaardig. Als je ergens allergisch voor bent of je hebt voorkeur voor veganistisch, geef dit dan aan bij je aanmelding.

Kosten en inschrijving
€545,- (inclusief 245 euro inschrijfgeld op basis van verblijf in een tweepersoonskamer)

Deze bedragen zijn inclusief alle lessen, lesmateriaal en maaltijden tijdens het retraiteweekend, onbeperkt thee en certificaat. Je overnacht in een tweepersoonskamer.

Wil je liever in een eenpersoonskamer? De toeslag voor een eenpersoonskamer is 50 euro. Kom je met een groepje? Er is ook één vierpersoonskamer beschikbaar. Boek je deze met elkaar? Geeft dit dan aan op het inschrijfformulier.

Geef op bij jouw aanmelding aan of je gebruik wilt maken van een lakenset (12,50 euro) en/of aantal handdoeken (2,50 euro).

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@yoia.nl.