Persoonlijke yogatraining | Yogatherapie

Wil je een keer bepaalde zaken specifiek en met persoonlijke aandacht oefenen? Wil je liever niet trainen in een groep? Liever thuis dan op de studio? Heb je specifieke klachten waar je aan wilt werken? Zit in je een bepaalde levensfase die je moeilijk valt en waarbij je steun zoekt?

Dan is mogelijk om een of meerdere privélessen te boeken in de vorm van yogales of yogatherapie. Voor het volgen van deze lessen vindt altijd een intake gesprek plaats om de les op maat te kunnen maken. Tijdens de intake verkennen we je vraag en verwachtingen van de lessen. In de yogatherapie sessies gebruiken we het lichaam als ingang om blokkades op te sporen, inzicht te krijgen en op te lossen of verminderen. We maken in de sessie gebruik van yoga-oefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen, stilzitten en gesprek. De lessen kunnen variëren in lengte en opzet, afhankelijk van de specifieke wensen.

Deze lessen kosten 75 euro per uur per persoon. Volg je deze lessen met twee personen, dan zijn de kosten 45 euro per persoon per uur. Worden de lessen op locatie gegeven, dan worden reiskosten en reistijdvergoeding in overleg bepaald.