Eerste zondag van de maand | 10.30-11.30u. Elke eerste zondag van de maand geven deze workshops jou en je kind de gelegenheid om op een speelse manier tijd en aandacht voor elkaar te hebben en contact te maken door samen actief bezig te zijn, te spelen, te ontspannen en te genieten van stilte.

De workshops worden gegeven vanuit een thema en bevatten oefeningen om samen aan te komen, ademhalingsoefeningen, actieve en ontspannende oefeningen, massages en creatieve opdrachten. De lessen eindigen met een ontspanning.

De lessen worden worden aangepast op basis van de leeftijd en mogelijkheden van de kinderen. Over het algemeen is deze workshop geschikt voor vader of moeder met een kind tussen de 3 en 12 jaar. Ook opa of oma is van harte welkom om met kleinkind mee te doen. Plezier voor beiden staat centraal.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op de eerste zondag van de maand van september tot en met juli van 10.30u tot 11.30u en kost 15 euro voor één ouder + één kind. Bij interesse kun je aanmelden en direct betalen door de workshop te boeken door in het lesrooster de workshop op de door jou gewenste datum op te zoeken. Je kunt je daar aanmelden met behulp van je Fitmanager account. Heb je dat nog niet, dan kun je dat eenvoudig aanmaken met behulp van je e-mailadres. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@yoia.nl. Vermeld bij je aanmelding de naam van je kind en de leeftijd. Je aanmelding is definitief na betaling van het deelnamebedrag op de rekening van Yoia NL51INGB0007258388.

Docent

De lessen worden gegeven door Debora van Es. Debora is al jarenlang werkzaam in de kinderopvang, is zelf moeder van 2 grote kinderen van 19 en 21 en 2 cadeau kinderen van 10 en 12. Debora is kinderyogadocent en gecertificeerd docent ouder/kindyoga.

 

Annulering

Na betaling is deelname aan de workshop definitief. Bij annulering wordt 50% van het deelnamebedrag gerestitueerd. Meld je af op de zaterdag voorafgaand aan de workshop, vindt er geen restitutie plaats.