zo 24 april | 18.30-21.30u

Vraag je je ook wel eens af hoe je betere keuzes kan maken waardoor je minder stress ervaart? Keuzes waarbij je wel kan blijven doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt? Hoe je kan werken, er voor andere kunt zijn en jezelf niet vergeet? Of hoe je je diepere verlangens en volle potentieel kan inzetten op een manier dat je voldoening en kwaliteit van leven ervaart?

Training Moeiteloos Zijn
Tijdens deze drie-fasen training neemt Kim Elberse je mee in een werkwijze die stress gebruikt als katalysator om te komen tot moeiteloos leven. Tijdens de training ‘Moeiteloos Zijn’ creëer je overzicht om te zien waar je op dit moment staat, waar je vastloopt, welk verlangen er naar buiten wil en zicht op wat je nodig hebt om je droomleven te scheppen. Je neemt de aandacht om te rusten in Zijn en leert zien waar je energie van krijgt om moeiteloosheid te ervaren. Je leert hoe je met lichtheid, openheid en humor stress en zorgen kan loslaten en voor je kan laten werken, keuzes maken welke volgende stap voor jou de juiste is en welke levenshouding jou gaat helpen om er vol vertrouwen voor anderen en jezelf te zijn.

De training omvat:

  • 3 uur bijeenkomst
  • Trainingsgids & audio voor dagelijkse beoefening
  • 30 minuten individuele Zijnssessie
  • Thee en water en versnaperingen.
  • Gebruik van matten, kussens en dekens

Het advies is om tijdens de bijeenkomst comfortabele en losse kleding te dragen, zeker rond het buikgebied.

Docent
Kim Elberse werkt als Zijnspsycholoog, trainer & coach. Ze is getraind in de Westerse Psychologie en in de Oosterse wijsheidstradities. Ze maakt gebruik van non-dualiteit, lichaamswerk, ademwerk, yoga, mindfullness, focussing, voice dialogue, emotieleer, emotional freedom techniek en nog meer.

Jarenlang heeft ze gewerkt in de psychiatrie. Het leerde haar zien waar het in de meest dramatische vorm vast kan lopen. Het accent werd gelegd op het onderdrukken van de lastige emoties en voorbijgaan aan de essentie. Dit voelde voor haar onmenselijk en gaf een machteloos gevoel.

Pas toen ze in contact kwam met de Oosterse wijsheidstradities kreeg ze een openbaring. Ze leerde de angst aan te kijken vanuit waarachtigheid, zodat er rust, ruimte en wijsheid ontstond en de angst transformeerde in een katalysator voor levensenergie. Ze ontdekte dat wat wij mensen vermijden, onze bevrijding zal gaan zijn.

Kim geeft op maandagavonden om 20.45u hatha yin yoga bij Yoia. Wil je deelnemen aan haar lessen, meld je dan aan via het rooster.

Praktische zaken
Datum: zondag 24 april
Tijd: 18.30-21.30u
Kosten: € 49,-

De training kun je via de website van Kim aanschaffen.