diverse data
Handlezen is geen toekomst voorspellen en al helemaal geen waarzeggerij. Het gaat over jou! Over de kwaliteiten die je hebt meegekregen, over de patronen waar je tegenaan loopt, over momenten in je leven die impact hebben gehad. Het geeft inzicht & inspiratie in hoe je het verleden in het nu draagt. En de toekomst: die laat zich niet voorspellen, je hebt namelijk altijd een keus!
Handlezen als handvat voor persoonlijke groei
Als je goed naar je handen kijkt, dan vallen er waarschijnlijk dingen op waar je niet eerder bij stil hebt gestaan. Misschien staan je vingers scheef, of zie je dat de lijnen in je linkerhand heel anders lopen dan in je rechterhand. Al deze ogenschijnlijke toevalligheden zeggen iets over jou; over je karakter, over de ervaringen die je op hebt gedaan, de uitdagingen en valkuilen waar je tegenaan loopt, maar ook over je talenten en kwaliteiten.Als handlezer houdt Julia je een spiegel voor om je te helpen herinneren aan datgene wat je diep van binnen al weet. Je kunt zo zonder oordeel en los van al je overtuigingen naar jezelf kijken. Je handen zijn immers de spiegels van je lichaam & je ziel.
Lijnen veranderen

Belangrijk om te weten is dat de lijnen in je handen kunnen veranderen. Toekomst voorspellen wordt hierdoor al onmogelijk. Je hebt altijd een keus! Handlezen gaat vooral over wie je in wezen bent en waar je verlangen zit, maar ook hoe je dat in de wereld zet.  Ben je op zoek naar het antwoord op de vraag ‘wat wil ik eigenlijk’, ‘wat is mijn passie’? Of zit je in een burn-out, sta je op het punt een studie te kiezen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het lijnenspel in je handen te vertellen heeft? Laat je dan inspireren door een handlezing, ik lees ze met liefde.

Omschrijving consult
Een consult duurt 1 1/2 uur en bestaat uit 2 onderdelen: het maken van handafdrukken en de daadwerkelijke handlezing  De lezing mag worden opgenomen. Je kunt je eigen opname apparatuur meenemen (smartphones/ipads hebben vaak een dictafoon, of er zijn speciale opname apps te downloaden). Naast de handlezing past Julia numerologie toe en maakt zij een numeroscoop. Deze wordt aan het eind van de handlezing besproken. De handafdrukken mag je meenemen naar huis. Omdat je handen veranderen is het leuk om de progressie te kunnen zien als je later weer eens een consult boekt.
Praktische informatie
Meer informatie een aanmelden: www.karmalijn.nl of een berichtje naar Julia Quist: 06 41610673