Cursus Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een goede manier om tijdens je zwangerschap op een verantwoorde wijze in beweging te blijven, om te gaan met je veranderende lichaam en je voor te bereiden op je bevalling.

Je kunt beginnen met zwangerschapsyoga vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent en tot het moment dat het voor jou niet meer goed voelt. En alles wat daar tussen ligt. Je start met een basispakket van 12 lessen. Dit kun je daarna nog uitbreiden met losse lessen of voordelige leskaarten van 5 lessen, mits er plek is in de opvolgende cursus.

Wat doe je tijdens zwangerschapsyoga?

Je beoefent aangepaste hatha yoga zodat je je conditie, kracht en souplesse behoudt. Je leert verschillende ademhalings- en ontspannings-technieken. Je krijgt tips en oefeningen die je helpen eventuele kwaaltjes, ongemakken, pijn of angst op te vangen.

Je oefent hoe je weeën kunt opvangen en leert over persen en baarhoudingen. Tijdens de cursus ontwikkel je lichaamsbewustzijn en maak je contact met je kindje(s). Natuurlijk kun je jouw ervaringen delen met andere zwangeren.

In alle lessen is de vader welkom om deel te nemen. De tweede, vijfde en achtste les zijn verplichte partnerlessen. Deelname door de vader aan alle lessen kost niets extra.

Elke maandagavond

De lessen duren anderhalf uur en vinden plaats op maandagen:

Cursus A 19.00-20.30u: start 3 september 2018 (VOL)
Cursus B 19.00-20.30u: start 5 november 2018
Cursus C 19.00-20.30u: start 21 januari 2019
Cursus D: n.t.b. start medio mrt 2019

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door haar vierjarige docentenopleiding en erkende specialisatie Zwangerschapsyoga. Hierdoor is vergoeding van een (aanvullende) verzekering in veel gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

Heb je vragen of wil je aanmelden? Mail dan naar info@yoia.nl

Prijzen

Startpakket Zwangerschapsyoga,  €175, inclusief:
12 lessen, inclusief deelname partner (geldig 15 weken)

Wil je langer Zwangerschapsyoga blijven volgen?
Leskaart 5 lessen (geldig 6 weken) € 50
Losse, aanvullende les € 12,50 per les

Proefles Zwangerschapsyoga, €15 – mits plaats in de cursus

Postnatale yoga
Serie van 4 privélessen voor 150 euro of de cursus Rug, Buik en Bekkenyoga