Zwangerschapsyoga is een goede manier om tijdens je zwangerschap op een verantwoorde wijze in beweging te blijven, om te gaan met je veranderende lichaam en je voor te bereiden op je bevalling.

Je kunt beginnen met zwangerschapsyoga vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent en tot het moment dat het voor jou niet meer goed voelt. En alles wat daar tussen ligt. Je start met een basispakket van 12 lessen. Dit kun je daarna nog uitbreiden met losse lessen of voordelige leskaarten van 5 lessen, mits er plek is in de opvolgende cursus.

Wat doe je tijdens zwangerschapsyoga?

Je beoefent aangepaste hatha yoga zodat je je conditie, kracht en souplesse behoudt. Je leert verschillende ademhalings- en ontspannings-technieken. Je krijgt tips en oefeningen die je helpen eventuele kwaaltjes, ongemakken, pijn of angst op te vangen.

Je oefent hoe je weeën kunt opvangen en leert over persen en baarhoudingen. Tijdens de cursus ontwikkel je lichaamsbewustzijn en maak je contact met je kindje(s). Natuurlijk kun je jouw ervaringen delen met andere zwangeren.

In alle lessen is de vader welkom om deel te nemen. De tweede, vijfde en achtste les zijn verplichte partnerlessen. Deelname door de vader aan alle lessen kost niets extra.

Elke maandag- en woensdagavond

De lessen duren anderhalf uur en vinden plaats op maandagen van 20.00-21.30u en woensdagen van 19.00-20.30u.

De yogastudio is erkend de Vereniging van Yogadocenten Nederland. Hierdoor is vergoeding van een (aanvullende) verzekering in veel gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

Heb je vragen of wil je aanmelden? Mail dan naar info@yoia.nl

Prijzen

Startpakket Zwangerschapsyoga,  €175, inclusief:
12 lessen, inclusief deelname partner (geldig 14 weken)

Wil je langer Zwangerschapsyoga blijven volgen?
Leskaart 5 lessen (geldig 6 weken) € 50
Losse, aanvullende les € 12,50 per les

Proefles Zwangerschapsyoga, €15 – mits plaats in de cursus

Postnatale yoga
Serie van 4 privélessen voor 150 euro of de cursus Rug, Buik en Bekkenyoga