Ben je pas bevallen? Heb je ongemakken of klachten met betrekking tot urineverlies, ontlasting, potentie of seksualiteit? Wil je meer contact leggen met de dragende basis van je (fysieke en emotionele) lichaam?

In de cursus Bewust in je Bekken wordt gewerkt met de letterlijke basis van ons lichaam: het bekkengebied. Er wordt aandacht gegeven aan het gezond functioneren van de bekkenbodem, het balanceren van het zenuwstelsel en hervinden van de rust en basis in jezelf. Er wordt gewerkt met zachte oefeningen, gericht op bewustwording, ontspanning en versterking.

De cursus bestaat uit 6 live online lessen van vijf kwartier op dinsdagavond van 20.00u tot 21.15u en kost 109 euro.
De lessen worden gegeven via Zoom, zodat je de cursus vanuit je eigen omgeving kunt volgen.

Je bent welkom met alles wat op dit moment aanwezig is. Tijdens de cursus is er ruimte voor eigen inbreng, zodat we de lessen zoveel mogelijk op jouw situatie kunnen afstemmen.
Je kunt de cursus meerdere keren volgen. Het effect van de cursus wordt sterk beïnvloedt door de mate waarin oefeningen thuis gedaan worden.

De cursus wordt gegeven door Lisanne Minnaard. Zij is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland na een vierjarige yogadocentenopleiding, studeerde af op het onderwerp live online yogalessen en is docent Bekkenbodem Yoga bij Samsara Yoga Opleidingen.

De eerstvolgende cursus staat gepland op dinsdagavonden van 20.00 uur tot 21.15 uur, op de volgende data:

  • 8, 15 en 22 oktober en 5, 12 en 19 november

Klik hier om de cursus aan te schaffen via de webshop.
Ben je nog niet bekend bij ons? Ook dan kun je mee doen. Word dan hier eerst lid van ons registratie- en administratiesysteem Virtuagym.

Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar info@yoia.nl.