zo 27 sep en zo 29 nov 2020 | 14.00-16.00u

Eindelijk weer wat ruimte in deze periode waar het nu zo hard nodig is om bij jezelf te blijven is , volledige ontspanning  is een eerste vereisten om te kunnen onderscheiden wat voor jou waar is .

Op de golven van de mannelijke en de vrouwelijke energie  kan je die zondag  ondergedompeld worden in klank. Waarbij ik samen met Serena van Awaking zenses met haar magische stem en energie deze klankreis aanbied . Bijzonder hoe we elkaars pad weer kruiste , waaruit deze samenwerking ontstond . Laat je onderdompelen in de warme van je hart ,meereizend  op de magische klanken .

Tijdens dit heerlijke klankhealing concert stemmen Ron & Serena zich op intuïtieve wijze, met behulp van stemimprovisaties, Tibetaanse en Kristallen klankschalen, trommels, ratels, gongs en spirit flutes af op de groep.

De afwisseling van klank en stilte nemen je mee op een innerlijke reis: een ontdekking en ervaring van jezelf of een thuiskomen bij jezelf.

Het klankbad nodigt uit tot het geven van ruimte aan , gevoelens, emoties en kan leiden tot een diepe ontspanning. Ron & Serena,s intentie is healing voor elke deelnemer waarbij ieder op z’n eigen niveau en in z’n eigen tijd.

Het is een ligconcert. Er zijn matjes, dekens en kussens aanwezig. Neem eventueel je eigen kussen en of deken mee zodat je volledig kunt ontspannen. Draag makkelijk zittende kleding.

Kosten: 25 euro per persoon
Aanmelden via info@yoia.nl