Woordeloze, liefdevolle aandacht voor je baby. Elkaar leren kennen, samen genieten en ontspannen. Wist je dat massage je baby ook een goed slaapritme geeft? Het stimuleert de spijsvertering, verminderd darmkrampjes en bevordert de groei. Door middel van massage, laat je je kindje bovendien voelen dat het goed is zoals het is.

Babymassage wordt gegeven in de vorm van een twee lessen van anderhalf uur in een groepje van maximaal vier ouders met baby. Bewust heel kleinschalig. Zodat er rust is en aandacht voor jou en je kinde. De beide lessen kennen dezelfde opbouw waardoor er vertrouwen, rust en een ontspannen sfeer ontstaat. Je leert massagetechnieken die je ook makkelijk thuis kunt toepassen.

Wanneer je kunt starten met de lessen is afhankelijk van de baby. Het kan al na een paar weken na de geboorte tot aan de periode dat de baby wil gaan kruipen (meestal zo rond de acht maanden). Dan zijn zijn of haar interesses bij iets anders dan stilliggen. Kijk naar je kindje en vertrouw op je eigen oordeel of bel even om te overleggen. 

De cursus wordt gevolgd door één ouder (vader of moeder) met baby. De prijs is inclusief hand out met uitleg van de massage voor thuis en de speciale babymassage CD.

De cursus kost:
€ 90 euro bij twee deelnemers
€ 77,50 bij drie deelnemers
€ 65,00 bij vier deelnemers

Jullie kunnen je aanmelden via info@yoia.nl. Bij aanmelding geef je aan of je alleen of in een groepje wilt. Wij gaan dan kijken of het lukt om een groepje te vormen en data met jullie te plannen.

Yoia is lid van de Vakgroep Shantala Massage Docenten en geregistreerd bij het Register Gecertificeerde Babymassage Docenten. De docent is tevens gediplomeerd masseur voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Hierdoor wordt de cursus in sommige gevallen op indicatie van specialisten bij zorgverzekeraars vergoed.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar info@yoia.nl.

Wil je op de hoogte blijven hiervan, volg ons dan via Facebook of Twitter of meld je aan voor de nieuwsbrief.