Postnatale yoga

Postnatale yoga wordt gegeven in een serie van 4 privélessen, gecombineerd met dagelijks een kwartiertje thuis oefenen. De serie wordt voor jou op maat gemaakt. 

Het is een milde hatha yoga vorm kan helpen in het geval van bekken, rug, schouder en nekklachten. Het is een goede en veilige voorbereiding op de reguliere yogalessen (of elke andere vorm van sport) direct of zeer kort na een zwangerschap en bevalling*.

De serie lessen kan je helpen bij het vinden van een nieuwe balans in je leven, babyblues, postnatale depressie of het verwerken van een bevallingservaring.

Een serie van 4 lessen kost 150 euro en wordt in overleg ingepland.

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door vierjarige yogadocentenopleiding, studeerde af op het onderwerp Postnatale Yoga en volgende de erkende specialisaties Zwangerschapsyoga en Herstel je spierkracht in bekkenbodem met behulp van spierketens en diafragma's. Hierdoor is vergoeding van verzekering in sommige gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar info@yoia.nl

Op de hoogte blijven? Volg Yoia op Facebook .

*  Een moeder kan deelnemen aan deze lessen vanaf het moment dat zij daar aan toe is. Ben je bevallen met behulp van een keizersnede, een buikoperatie of andere operatie ondergaan, overleg dan met de specialist wanneer jij weer mag beginnen met zachte buikspieroefeningen.