Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga is een goede manier om tijdens je zwangerschap fit te blijven, om te gaan met je veranderende lichaam en je voor te bereiden op je bevalling.

Je kunt beginnen met zwangerschapsyoga vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent en tot het moment dat het voor jou niet meer goed voelt. En alles wat daar tussen ligt. Je start met een basispakket van 13 lessen. Dit kun je daarna nog uitbreiden met losse lessen of voordelige leskaarten van 5 lessen. 

Wat doe je tijdens zwangerschapsyoga?
Je beoefent aangepaste hatha yoga zodat je je conditie, kracht en souplesse behoudt. Je leert verschillende ademhalings- en ontspannings-technieken. Je krijgt tips en oefeningen die je helpen eventuele kwaaltjes, ongemakken, pijn of angst op te vangen.

Je oefent hoe je weeën kunt opvangen en leert over persen en baarhoudingen. Tijdens de cursus ontwikkel je lichaamsbewustzijn en maak je contact met je kindje(s). Natuurlijk kun je jouw ervaringen delen met andere zwangeren.

Deze lessen worden gecombineerd met partnerlessen. Deze partnerlessen vinden elke eerste lesdag van de maand plaats. Maar partners zijn ALLE lessen ALTIJD welkom om mee te doen. Dit kost niets extra.

De lessen duren anderhalf uur en vinden plaats op maandagen van 19.00-20.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties regio Midden) en zaterdagen van 11.00-12.30u.  Op het rooster kun je zien in welke cursus plaats is. 

Klik hier voor de prijzen.

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door haar vierjarige docentenopleiding en erkende specialisatie Zwangerschapsyoga. Hierdoor is vergoeding van een (aanvullende) verzekering in veel gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

Heb je vragen of wil je aanmelden? Mail dan naar info@yoia.nl

Volg Yoia op Facebook voor het laatste nieuws.