Yoga lessen
In tegenstelling tot wat mensen soms denken hoef je voor yoga niet lenig of rustig te zijn. Lenig en rustig zijn effecten die mensen gaan ervaren als ze langere tijd yoga doen. Zo zijn er meer positieve effecten die mensen noemen als ze (regelmatig en over een langere tijd) yoga beoefenen.

Lekkerder in hun vel zitten, geen rug-, nek- of schouderklachten meer. Soepelere gewrichten. Betere spijsvertering, dieper en rustiger slapen.  Betere doorbloeding, lagere bloeddruk, rustiger en diepere adem. Meer rust en ontspanning, betere concentratie en een meer compleet gevoel. Een gevoel van in balans zijn en de dingen aankunnen die op je pad komen.

Wat yoga voor jou doet, ervaar je het beste zelf. Kijk eens op het rooster en meld je vandaag nog aan voor proefles via info@yoia.nl

Workshops en intensives
We organiseren regelmatig workshops en intensives. Houd hiervoor onze, agendafacebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, Je kunt ook een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken als je samen met ons iets wilt organiseren.