Persoonlijke yoga training/therapie

Heb je zeer specifieke klachten waar je aan wilt werken? Zit in je een bepaalde levensfase die je moeilijk valt en waarbij je steun zoekt? Wil je een keer bepaalde zaken specifiek en met persoonlijke aandacht oefenen? 

Dan is mogelijk om een of meerdere privélessen te boeken in de vorm van yoga training of yogatherapie. Voor het volgen van deze lessen vindt altijd een intake gesprek plaats om de les op maat te kunnen maken. Tijdens de intake verkennen we je vraag en verwachtingen van de lessen. In de yogatherapie sessies gebruiken we het lichaam als ingang om blokkades op te sporen, inzicht te krijgen en op te lossen of verminderen. We maken in de sessie gebruik van yoga-oefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen, stilzitten en gesprek. De lessen kunnen variëren in lengte en opzet, afhankelijk van de specifieke wensen. 

Deze lessen kosten 80 euro per uur per persoon. Indien de facturatie via een werkgever verloopt, wordt over dit tarief 21% BTW gerekend. Volg je deze lessen met twee personen, dan zijn de kosten 60 euro per persoon.

Wil je meer informatie over workshops of yogalessen op kantoor, kijk dan hier,