Welkom bij Yoia

Onze yogaschool bevindt zich in het prachtige monumentale Pand Paulus aan één van de mooiste, stilste grachten in het centrum van Schiedam. Je kunt bij ons dagelijks terecht voor traditionele hatha yoga.

De hatha yoga omvat een complete beoefening van surya (de actieve en fysieke beoefening,ook wel bekend onder namen als poweryoga en vinyasa) en chandra (de rustige en meditatieve beoefening, ook wel bekend onder namen als yin yoga en mindfulness yoga). We bieden ook milde, mindvolle hatha yogalessen aan voor oudere mensen en mensen met (tijdelijk of permanent) minder bewegingsvrijheid, kinderyoga, yoga voor tieners en zwangerschapsyoga.

Yoia is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland, de Europese Yoga Unie en het CRKBO. Onze docenten hebben meerjarige opleidingen gevolgd, volgen jaarlijks bijscholingen en hebben een jarenlange eigen practice opgebouwd. Onze zwangerschapyoga en babymassage wordt door onze erkenning bij een aantal zorgverzekeraars vergoed.

We organiseren workshops zodat je je beoefening kunt intensiveren en verdiepen. En regelmatig komen we bij elkaar voor kirtan, satsang of gezellige bijeenkomsten.

Wil je weten of yoga iets voor jou is? Lees er meer over op onze website. Als je het écht wilt weten, kom dan voor een proefles. Bel of mail ons vandaag nog. Je bent van harte welkom.

Het actuele aanbod vind je op het lesrooster.

Op de hoogte blijven?

Check de agenda, meld je aan voor de nieuwsbrief en volg Yoia via Facebook. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en speciale acties.

Yoia is lid van:

Is yoga iets voor jou?

MAAK KENNIS MET YOGA

Probeer twee lessen naar keuze uit voor €12,50

Meer informatie >>

zo 11 dec 2016 | 10.00-17.00u

STILTEDAG BIJ YOIA

Gun jezelf een mini-retraite, een balansdag of een mooi moment om iets voor jezelf af te ronden om juist op te starten.

meer informatie

vr 27 jan | 19.00-21.00u

WORKSHOP: STARTEN MET YOGA

Nooit yoga gedaan of net begonnen? Geef je practice een kick start met deze workshop.

Meer informatie

zo 22 jan 2017 | 13.30-17.00 u

ADEM, FOCUS & KOUDETRAINING

Leer jezelf sterker en gezonder maken door de beïnvloeding van je autonome zenuwstelsel. En stap misschien wel in het ijsbad. Een unieke, praktische en plezierige workshop als goede start van een gezond leven.

Meer informatie >>

SAVE THE DATES FOR 2017!

24-26 MRT | DANIEL STRAUSSER | TRADITIONAL HATHA YOGA INTENSIVE
08-15 SEP | ALBERTO PAGANINI | PRANA FLOW LEVEL 1

Binnenkort meer informatie op de website en onze Facebookpagina. Interesse? Mail info@yoia.nl