WERKEN BIJ YOIA

Bij Yoia vinden we het leuk om samen te werken met mensen die zich op professioneel en persoonlijk niveau graag willen blijven ontwikkelen en die hun steentje bij willen dragen aan het goed functioneren van de yogastudio.

Yoia Seva Team
We zijn ontzettend blij met de vrijwilligers die het mogelijk maken de studio de laten lopen zoals hij loopt. Zij nemen veel werk uit handen waarvoor anders kosten doorbelast zouden worden in de abonnementen. Sommige vrijwilligers werken incidenteel mee, anderen structureel. Ze helpen met schoonmaken, klussen en bijvoorbeeld tijdens evenementen zoals trainingen, open dagen en het SuikerZoet Filmfestival. Wil je ook af en toe een handje helpen? Meld je dan aan voor ons Seva Team. Als we een klus hebben, mailen we dit team en kun je zelf bepalen of je tijd en zin hebt om te helpen. 

Vacatures
Wil je op een structurelere basis verbinden aan de yogastudio bieden we op work-trade of stage basis werkzaamheden aan. Neem eens een kijkje bij onderstaande mogelijkheden en bel of mail ons bij vragen of stuur je CV en een korte toelichting naar info@yoia.nl. 

Persoonlijk Assistent(e)

Studio Host

Stagiair Marketing Communicatie

Klusser m/v