Zwangerschapsyoga

Met zwangerschapsyoga beleef je op een bewuste manier je zwangerschap. Je blijft op een veilige manier actief met je lichaam bezig en leert de signalen van je lichaam kennen. Zwangerschapsyoga helpt je op een goede manier voorbereiden op de bevalling en je ontmoet er andere zwangere vrouwen. 

Onze zwangerschapsyoga bestaat uit doorlopende lessen. Elke eerste lesdagvan de maand is er partnerles.

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door haar vierjarige docentenopleiding en erkende specialisatie Zwangerschapsyoga. Hierdoor is vergoeding van verzekering in veel gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding. Zij is tevens als opleider verbonden aan de erkende Samsara Yogadocenten Opleiding voor de specialisatie Zwangerschapsyoga.

Yoga na de bevalling

Postnatale yoga is een milde vorm hatha yoga die zeer geschikt is voor het fysieke herstel na een zwangerschap en bevalling. Het is een goede en veilige voorbereiding op de gewone yogalessen of op elke andere sportbeoefening. Er is ruime aandacht voor buik- en bekkentraining. Daarnaast helpt de cursus je bij het vinden van een nieuwe balans in het leven met een baby, of misschien meerdere baby's.

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door vierjarige yogadocentenopleiding, studeerde af op het onderwerp Postnatale Yoga en volgende de erkende specialisaties Zwangerschapsyoga en Herstel je spierkracht in bekkenbodem met behulp van spierketens en diafragma's. Hierdoor is vergoeding van verzekering in sommige gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

Babymassage

Tijdens de cursus lessen babymassage leer je je kindje liefdevol en in aandacht aan te raken. Dat aanraken is rustgevend en prikkelend tegelijk en daardoor waardevol voor de lichamelijke en psychische ontwikkeling van je kindje.Er zijn doorlopende lessen babymassage. Een mooie manier om elkaar beter te leren kennen.

Wij zijn aangesloten bij de Vakgroep Shantalamassage Docenten, geregistreerd in het Register voor Babymassagedocenten en de docent is tevens gediplomeerd masseur voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Hierdoor wordt de cursus in sommige gevallen op indicatie van specialisten bij zorgverzekeraars vergoed.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de start van de cursussen, volg Yoia dan via Facebook of Twitter en meld je aan voor de nieuwsbrief.