Yoga lessen
In tegenstelling tot wat mensen soms denken hoef je voor yoga niet lenig of rustig te zijn. Lenig en rustig zijn effecten die mensen gaan ervaren als ze langere tijd yoga doen. Zo zijn er meer positieve effecten die mensen noemen als ze (regelmatig en over een langere tijd) yoga beoefenen.

Klik hiernaast voor meer informatie over de soorten yogalessen die wij geven en kijk wat je aanspreekt. Het beste is yoga zelf ervaren. Komt 2 proeflessen in 1 week volgen voor 12,50 euro. Zoek in het rooster de dag en het tijdstip en meld je vandaag nog aan via info@yoia.nl.

Weet je niet wat je past, mail ons dan de reden waarom je yoga wilt doen, wat je er van verwacht en welke dagen/tijden je eventueel zou kunnen. We doen ons best om je dan een goed advies te geven met welke les te starten.

Workshops en intensives
We organiseren regelmatig workshops en intensives. Houd hiervoor onze, agendafacebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, Je kunt ook een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken als je samen met ons iets wilt organiseren.