Innerlijke reis met de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether
Alberto Paganini 

Data: zondagochtend 9 september 2018 van 10.00-13.00u

Wat: Theorie en Prana Yoga Flow beoefening voor elk element. We activeren en harmoniseren de energie van elk element in lichaam en geest. We werken dan aan de stroming en evenwicht tussen de vijf elementen om ons te helen en in contact met de stilte diep binnenin ons-Zelf te komen.

Deze workshop is ook in combinatie met de andere workshops van Alberto dit weekend te volgen. 

Over de docent: 
Alberto Paganini (°1957), dr. in de filosofie en yogaleraar met meer dan 38 jaar ervaring, koos al in zijn jeugd het yogapad als levensweg. Op zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast aan de huidige samenleving ontwikkelde hij een unieke yoga- en lesstijl, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, de interacties met zijn studenten en de visies van zijn talrijke leraars.

Hij geeft diverse yogalessen, -workshops –bijscholingen en –opleidingen, schrijft artikels in yogatijdschriften en is de bezieler van Prana Yoga Flow, Hart Yoga en de Soma Yoga (leraren) opleiding.

Hij leeft met zijn gezin in Vlaanderen, waar hij Soma vzw oprichtte.

Auteur van ‘Prana Yoga Flow’ (Ankh-Hermes 2010) en talloze yogaboekjes, fotoplaten en lessen op CD,  werkt nu o.a. aan projecten over Hart Yoga en de kracht van het hart. 

Kosten:
20 euro voor de vrijdagavond workshop
45 euro per losse workshop op zaterdag of zondag
85 euro voor één hele dag
160 euro voor zaterdag + zondag
175 euro voor het hele weekend

Aanmelden: info@yoia.nl