Buik, rug, bekkenyoga

 

Heb je last van lage rugklachten? Een verslapte buik of herstellende van een buikoperatie? Ben je pas bevallen? Heb je ongemakken of klachten met betrekking tot urineverlies, ontlasting, potentie of seksualiteit? Wil je meer contact leggen met de dragende basis van je (fysieke en emotionele) lichaam? 

De cursus Buik, Rug en Bekkenyoga is een cursus waarin aandacht gegeven wordt aan het gezond functioneren van de bekkenbodem. Er wordt gewerkt aan een goede balans tussen spanning en ontspanning van de rug- en buikspieren, het balanceren van het zenuwstelsel en het hervinden van de rust en basis in je zelf. 

De lessen vinden wekelijks plaats en het effect van de cursus wordt sterk beïnvloedt door de mate waarin oefeningen thuis gedaan worden.

Een cursus duurt 8 lessen kost 95 euro. Heb je de zwangerschapsyoga bij Yoia gevolgd, dan zijn de eerste twee lessen gratis en betaal je 78 euro. 

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door vierjarige yogadocentenopleiding, studeerde af op het onderwerp Postnatale Yoga en volgende de erkende specialisaties Zwangerschapsyoga en Herstel je spierkracht in bekkenbodem met behulp van spierketens en diafragma's. Hierdoor is vergoeding van verzekering in sommige gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar info@yoia.nl

Op de hoogte blijven? Volg Yoia op Facebook .