Yogacursus Buik, rug, bekken

Heb je last van lage rugklachten? Een verslapte buik of herstellende van een buikoperatie? Ben je pas bevallen? Heb je ongemakken of klachten met betrekking tot urineverlies, ontlasting, potentie of seksualiteit? Wil je meer contact leggen met de dragende basis van je (fysieke en emotionele) lichaam? 

De cursus Buik, Rug en Bekkenyoga is een cursus waarin wordt gewerkt aan rompstabiliteit: een goede balans tussen spanning en ontspanning van de rug- en buikspieren. Er wordt aandacht gegeven aan het gezond functioneren van de bekkenbodem en het balanceren van het zenuwstelsel en hervinden van de rust en basis in je zelf.

Het effect van de cursus wordt sterk beïnvloedt door de mate waarin oefeningen thuis gedaan worden.

Een cursus duurt 6 lessen kost 65 euro. Je kunt de cursus meerdere keren volgen.

De docent is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland door vierjarige yogadocentenopleiding, studeerde af op het onderwerp Postnatale Yoga en volgende de erkende specialisaties Zwangerschapsyoga en Herstel je spierkracht in bekkenbodem met behulp van spierketens en diafragma's. Hierdoor is vergoeding van verzekering in sommige gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding.

De cursus vindt plaats op:
- dinsdag 2, 9, 30 okt, 6, 13,20 nov 2018
- 15, 22, 29 jan, 5, 12, 19 feb 2019

van 18.30-19.30u in de benedenzaal. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar info@yoia.nl

Op de hoogte blijven? Volg Yoia op Facebook .