Workshops Ouder/Kind Yoga

De derde zondag van de maand worden Ouder/Kind yogaworkshops gegeven door Debora. De workshop geven jou en je kind de gelegenheid om op een speelse manier tijd en aandacht voor elkaar te hebben en contact te maken door samen actief bezig te zijn, te spelen, te ontspannen en te genieten van stilte. 

De workshops worden gegeven vanuit een thema en bevatten oefeningen om samen aan te komen, ademhalingsoefeningen, actieve en ontspannende oefeningen, massages en creatieve opdrachten. De lessen eindigen met een ontspanning. 

De lessen worden worden aangepast op basis van de leeftijd en mogelijkheden van de kinderen. Over het algemeen is deze workshop geschikt voor vader of moeder met een kind tussen de 3 en 12 jaar. Ook opa of oma is van harte welkom om met kleinkind mee te doen. Plezier voor beiden staat centraal. 

Praktische informatie
De lessen vinden elke 3e zondag van de maand plaats in de bovenzaal van Yoia van 10.30-11.30u en kosten 15 euro voor 1 ouder + 1 kind. Je kunt je aanmelden voor de lessen via info@yoia.nl. Vermeld bij je aanmelding de naam van jhet kind en de leeftijd.

Docent
De lessen worden gegeven door Debora van Es. Debora is al jarenlang werkzaam in de kinderopvang, is zelf moeder van 2 grote kinderen van 19 en 21 en 2 cadeau kinderen van 10 en 12. Debora is kinderyogadocent en gecertificeerd docent ouder/kindyoga.