Yoga in de buitenlucht

Yoga in de buitenlucht, in direct contact met de elementen is weer een heel andere ervaring dan binnen. Daarom verplaatsen we soms de yogalessen naar buiten.

Stiltetuin

Deze buitenlessen van Yoia worden gegeven in de stiltetuin die ligt in de driehoek Vlaardingerdijk - Nieuwe Damlaan - Burgemeester Honnerlage Gretalaan. De tuin is te bereiken via Uitvaartcentrum Monuta aan de BHG laan en via het hek van de Roemeens Orthodoxe Kerk (linkerhek) aan de kant van de Vlaardingerdijk.

Strandlessen

In de zomer geeft Herma Roos Do-In yogalessen op het strand van Hoek van Holland. Haar lessen zijn zichtbaar op het zomerrooster. Deze lessen kosten 10 euro per keer, contant bij Herma af te rekenen bij aanvang van de les. Je kunt je aanmelden voor deze les bij Herma via 0606 46 94 10 25. Je krijgt dan een appje als de les niet doorgaat i.v.m. weersomstandigheden.

Wat neem je mee?

Neem je eigen yogamat en eventueel meditatiekussen mee. Als je geen matje hebt, kun je een grote badhandoek of deken meenemen om op te staan en liggen. Afhankelijk van het weer neem je dan nog een extra deken of doek mee om onder te liggen tijdens de ontspanning. Zorg voor kleding in laagjes zodat je het voldoende warm of koud hebt. En neem eventueel wat te drinken mee voor na de les. Zorg dat je vijf minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.

Actuele informatie

Of een les buiten of binnen wordt gegeven, wordt een dag van te voren op de website, facebook en twitter geplaatst. Houdt dit zelf in de gaten. Attendeer eventueel je medecursisten hierop. En mocht je twijfelen, stuur ons dan een sms of WhatsApp.

Veel plezier!