Eline van der Linden geeft bij Yoia met haar praktijk Muzikind individuele klankbehandelingen voor volwassenen en muziektherapie voor kinderen. Verder organiseert Eline workshops en activiteiten. Op haar website www.muzikind.nl kun je alles lezen over haar en haar werk. 

Klankbehandeling
Tijdens een klankbehandeling ervaar je hoe je kan luisteren naar je lichaam, wat daar leeft en hoe jij hier meer mee in contact kan komen. Door letterlijk te luisteren naar wat er klinkt in de muziek krijg je inzicht in hoe je functioneert in het dagelijks leven en wat je daarin eventueel zou willen veranderen. De harmoniserende werking van onder andere de klankschalen helpt bij het creëren van een nieuwe balans. Je kunt de klankbehandelingen ondergaan voor je plezier, ontspanning of in relatie tot een vraag waar je aan wilt werken.

Muziektherapie
Soms is het voor kinderen lastig om via woorden uit te leggen hoe je je voelt, of wat je graag zou willen. Muziektherapie kan een uitkomst bieden daar waar je met het gesproken woord niet verder komt. Eline brengt aan de hand van het muzikale spel van het kind in kaart hoe het kind functioneert. Vervolgens worden er op maat gemaakte oefeningen samengesteld die bijvoorbeeld zorgen voor dat het kind meer zelfvertrouwen krijgt of gestimuleerd wordt in het ontwikkelen van vaardigheden. De oefeningen hebben een speels karakter waardoor de therapie doorgaans als leuk en leerzaam wordt ervaren.

Wil je meer informatie over Eline en haar werk. Kijk dan op www.muzikind.nl of neem contact met haar op via info@muzikind.nl of telefoonnummer 06 39861221.